Székhelyek Budapesten és Újlengyelben

Az induló vállalkozások székhelyét általában valamelyik tulajdonos, vagy ügyvezető lakcímére jegyzik be, ahol valóságban nem mindig elérhető a cég. Az induló vállalkozásokat szinte kivétel nélkül ellenőrzi a cég székhelyén a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

 

Iparűzési adó 0%

Segítséget kínálunk partnereinknek az ideális székhely kiválasztásában. A székhelyet egyrészt a könyvelés és iratőrzés helyszínén tudjuk biztosítani a könyvvezetését is választó ügyfeleink számára, másrészt Újlengyelben nyújtunk székhelyszolgáltatást, ahol jelenleg 0% az iparűzési adó. Az adóhatósági ellenőrzések lebonyolításához megfelelő infrastruktúra áll rendelkezésre. A levelek átvételéről gondoskodunk. A beérkezett dokumentumokat szkennelés után elektronikus formában továbbítjuk és felhívjuk a figyelmet az esetleges tennivalókara. A beérkező számviteli bizonylatok (bankszámlakivonatok,  számlák, stb.) közvetlenül a könyvelésre kerülnek, ezzel idő takarítható meg, illetve átvállaljuk az ezzel kapcsolatos adminisztrációs feladok egy jelentős részét is.

 

Találkozzon velünk, tegye fel kérdéseit!

A konzultációk minden esetben díjmentesek. Szerezzen hasznos információkat cége működéséhez. Egyeztessen MOST időpontot és győződjön meg arról, hogy irodánk megfelelő partnere lehet!

 

Kapcsolat űrlap